Produsul a fost adăugat cu succes în coșul de cumpăraturi.

Ce este carligul demontabil vertical cu cheie si cum functioneaza

miercuri, 1 martie 2017 12:14:00 Europe/Kiev

Folosite initial pentru tractarea rulotelor sau a remorcilor, carligele de remorcare au capatat, odata cu imbunatatirile tehnice, si alte utilitati cum ar fi transportarea bicicletelor sau a skiurilor, precum si a altor tipuri de ansambluri de transport. Ce tip de carlig de remorcare se potriveste masinii tale: semidemontabil, demontabil automat cu maneta sau demontabil vertical cu cheie? Pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta, iti prezentam in acest articol care sunt avantajele carligelor verticale cu cheie.

Citeste mai mult

Cum sa alegi corect un carlig de remorcare auto

miercuri, 1 martie 2017 11:51:09 Europe/Kiev

Carligele de remorcare auto nu sunt universale, ele fiind dedicate fiecarui tip de masina, fapt care presupune o identificare corecta dupa mai multe criterii. Alegerea se face in functie de marca si modelul masinii, anul de fabricatie, tipul de caroserie, tractiune 4WD sau 2WD, sarcina maxima remorcabila admisa, sarcina de apasare verticala, gradul de utilitate, sistemul de montare/demontare al cuiului de remorcare, dar si de pret. Afla de ce anume trebuie sa tii cont in procesul de alegere a celui mai potrivit carlig de remorcare in functie de necesitati si buget.

Citeste mai mult

Importanta scutului de motor

miercuri, 22 februarie 2017 14:30:42 Europe/Kiev

Motorul, piesa centrala a oricarei masini, poate da batai de cap chiar si celor mai priceputi specialisti in mecanica, atunci cand prezinta semne ale unei functionari necorespunzatoare. Odata ce ajunge in faza in care nu mai poate fi reparat si trebuie inlocuit, investitia presupune un cost imens de achizitionare si o suma alocata schimbarii altor piese care au fost afectate ca urmare a defectarii motorului.

Citeste mai mult

Carligul de remorcare demontabil automat

joi, 16 februarie 2017 11:00:44 Europe/Kiev

Carligele de remorcare isi dovedesc utilitatea in situatiile in care este nevoie de tractarea sau transportarea anumitor obiecte in remorca. In articolul acesta, vei afla mai multe informatii utile despre carligul de remorcare demontabil automat cu maneta (baioneta), despre ce il deosebeste de cele semidemontabile sau fixe si ce avantaje prezinta acest tip de produs.

Citeste mai mult

Tot ce trebuie sa stii despre carligele semidemontabile

joi, 9 februarie 2017 10:51:59 Europe/Kiev

Carligele de tractare sunt accesorii care ar trebui sa existe in arsenalul elementelor de siguranta pe care este bine sa-l aiba orice sofer prudent. Dovedindu-si utilitatea in situatiile in care este nevoie de remorcare, ele raman un element indispensabil pentru orice masina.

Citeste mai mult

5 Produs(e)